Új generációs, természetes vitaminKorábban úgy tartották, hogy egy felnőtt számára elegendő napi 200 NE (nemzetközi egység) D-vitamin is. Ma ez az álláspont elavultnak tekinthető, és ma már tudjuk, hogy ez az érték 1500-2000 NE, ami túlsúlyos egyének esetében még magasabb. A D-vitamin hiánya meglehetősen súlyos egészségügyi problémák kockázatával jár, ilyenek például a szív-érrendszeri betegségek, az idegrendszeri bántalmak, a cukorbetegség vagy az asztma.

A D-vitamin a csontok ásványosításában játszik hatalmas szerepet, és tudni kell róla, hogy a legtöbb vitaminnal ellentétben a pótlása szinte lehetetlen étkezéssel, mivel az élelmiszerek legfeljebb elenyésző mennyiséget tartalmaznak belőle. Szervezetünk természetes módon csupán a napfény hatására termeli, azonban késő ősztől kora tavaszig a Nap sugarai nem elég erősek ehhez, ezért a téli időszak végére a mérsékelt égövben élő emberek döntő többsége D-vitamin-hiányban szenved.

A Vegnum Multi-D kapszula természetes D3 vitamin hozzáadásával készül, ami teljes mértékben fedezi egy felnőtt napi szükségleteit.A kapszula egyéb vitaminokat is tartalmaz, szám szerint tizennyolcat, így elsősorban azoknak ajánljuk, akik egyetlen készítményben szeretnék megvásárolni multivitaminjuk és növényi eredetű D-vitaminjukat. A Vegnum mindezeken túl 29 különböző gyümölcs, zöldség és egyéb növény koncentrátumát is tartalmazza.

Termékünk hatékonyságában annyira bízunk, hogy a Vegnum ára harminc napon belül visszakérhető, amennyiben csalódást okozna. A házhozszállítás mindössze egyetlen munkanapot vesz igénybe, ráadásul klubtagjainknak ingyenes.

Kérdésed van? SEGÍTÜNK!

Űrlapunk kitöltése után 24 órán belül felkeresünk!