Válasszunk különleges kilim szőnyeget a lakásunkbaMindenki igyekszik kialakítani maga körül a tökéletes otthont, hiszen csak akkor tudjuk jól érezni magunkat a mindennapokban, ha ezt az otthonunk is lehetővé teszi. Ezért ne a trendek szerint alakítsunk ki, hanem csak azt vegyük figyelembe, hogy minden passzoljon a személyiségünkhöz. És érdemes különleges szöveteket választani, mert nagyon feldobják a helyiségek hangulatát. És bátran játszunk a színekkel is, mert szinte élettel fogja megtölteni a szobákat.

Ám ha egy igazán szép és különleges anyagot keresnénk, akkor a Chobi kilim biztosan tökéletes választás lesz a számunkra. Biztosan nagyon szép szőnyegeket találhatunk belőlük, így biztosan megfogjuk találni azt a darabot, ami tökéletesen illik hozzánk. Higgyük el, hogy teljesen más érzés lesz egy meleg lakásba belépni, mert szinte egyből megfogunk nyugodni, ami nagyon is fontos, egy stresszes nap után.

Az interneten is nagyon sok lakberendezési ötletet találhatunk, így biztosan egy tökéletes otthont fogunk tudni kialakítani magunknak.

A Carpetdepo szőnyeg webárúház segít a megfelelő kilim szőnyeg kiválasztásában!

kilim szőnyeg

A kilim szőnyeg eredete:
A kilim szőnyeg szőtt, csomózás nélkül készült szőnyeg és nomád használati tárgy Ázsiából, a Kaukázusból és Észak-Afrikából. Ezek a textiltermékek a nomád kultúrákban is megtalálhatók, mindenhol, ahol a szövés technikáját ismerték.
A szőtt kilimek korábban jelentek meg, mint a csomózott technikájú szőnyegek. Mintázata ősi, évezredeken átívelő motívumok köszönnek vissza a ma szőtt darabokon. Álló vagy fekvő szövőszéken kézzel szövik, birkagyapjúból vagy kecskeszőrből, néha selyemből. Elterjedt és népszerű világszerte az európai, de főként a skandináv népek is előszeretettel szőttek ezzel a technikával.

A Chobi kilim szőnyeg nagyon közkedvelt a vidám színei miatt. Afganisztánban nomádok és falusiak kézzel szővik. Ez a fajta gyapjú kilim sűrűbb és tömörebb, mint a többi kilim.
A kilim gondozása nem igényel nagy szaktudást. A kisebb foltokat magunk is tisztíthatjuk.

Kérdésed van? SEGÍTÜNK!

Űrlapunk kitöltése után 24 órán belül felkeresünk!