Prémium linképítés csomagok weboldalad előrejutásához

Ha szeretné fellendíteni honlapod látogatottságát, ezáltal több ügyfelet szerezni, akkor keresőoptimalizálásra van szükséged a Prémium Linképítés csapatától.

A legtöbb ember úgy gondolja, ha elkészült a weboldala, webshopja, akkor már csak várnia kell az érdeklődőket, vásárlókat. Pedig ez nem így van, ezért tenni is kell, láthatóvá kell tenni a weboldalt a keresők számára.

Prémium linképítés csomagok

A keresőoptimalizálás (SEO) a weboldalnak a keresőben elért pozícióját javítja adott, releváns kulcsszóra. Ezt a "normál" találati listára, azaz nem a fizetett hirdetési pozíciókra értjük. Például ha egy virágboltod van, akkor olyan kulcsszavakra optimalizálunk – természetesen a megrendelővel egyeztetve –, mint virágbolt, virág, koszorú rendelés, virágcsokor készítés, stb., legtöbbször a helyszínnel, városnévvel kiegészítve, hogy minél könnyebben megtalálják a potenciális vásárlók.

A Prémium Linképítés siófoki vállalkozás, ám a munka jellege miatt akár a határon túlról is vállalunk keresőoptimalizálást. Kereshet minket emailben, telefonon vagy akár Skype-on is. Egyéni ajánlatok mellett választhat linképítő csomagjaink közül, melyek mindegyike tartalmaz PR cikkírást, kódoptimalizálást, Facebook megosztást.
Választhat havi díjas csomagunk, standard és prémium linképítő csomagunk közül, valamint megoldást kínálunk Google büntetésre is.

Kérdésed van? SEGÍTÜNK!

Űrlapunk kitöltése után 24 órán belül felkeresünk!