Gyógy- és élményfürdőzés Zala megye üdülővárosábanHa ellátogatnál a Dunántúl nyugati részébe, Zalakarost semmiképp se hagyd ki! Ez a csodás üdülőváros Zala megye délnyugati részén fekszik, Keszthely és Nagykanizsa között. A város és környéke a termálvíznek, természeti csodáinak, valamint mesterséges attrakcióinak köszönhetően méltán népszerű turisztikai célpont.

Zalakaros termál fürdő

A Zalakarosi Fürdő nemzetközi hírnévvel rendelkező termálfürdő,

ahova előszeretettel látogatnak a gyógyulni vágyók, de az élményfürdőbe családok, bulizók és felfrissülésre vágyók is rendszeresen visszajárnak. A gyógyvíz 2000 méter mélyből fakad, és 96 C°-os hőmérsékletű. Mozgásszervi panaszokra, krónikus nőgyógyászati betegségekre, bőrgyógyászati problémákra is jótékony hatással van.
Zalakaros hotel, apartman és panzió kínálatában mindenki megtalálja a számára ideális szálláshelyet.

A SzállásKérés.hu weboldalon Zalakaros hotel és szállás lehetőségeit is átnézheted,

elolvashatod korábbi vendégek értékeléseit, és természetesen foglalhatsz online. A relaxálni vágyóknak kitűnő lehetőséget nyújtanak a fürdő wellness szolgáltatásai: többféle masszázs, testradírozás, testkezelés, szaunavilág, szolárium, aquafitness és konditerem is várja a kikapcsolódásra, feltöltődésre vágyó vendégeket.

Aki viszont nem rajong a fürdőkért, inkább a szabadban szeret túrázni, Zalakaros a számára is ideális hely. A környéken található a Nagybakónak sziklaszurdok, a Nagykanizsai Kilátó, de állatsimogató és bivalyrezervátum is. Zalakaros legújabb zöld-központja a Termáltó és Ökopart, mely szabadidős parkkal, élménydús kikapcsolódással vár gyerekeket és felnőtteket egyaránt.

Kérdésed van? SEGÍTÜNK!

Űrlapunk kitöltése után 24 órán belül felkeresünk!