Exkluzív balatoni rendezvényhelyszínek!Magyarország egyik leglátogatottabb része a Balaton környéke. Ez érthető, hiszen a strandolás mellett rengeteg más programlehetőséget is nyújt mind az aktív pihenést, mind a kultúrát, mind a szórakozást tekintve. Sokak számára a Balaton többet jelent, mint a nyaralás célpontja –rengetegen szervezik ide az esküvőjüket, születésnapi partijukat, de vállalati rendezvényeket, csapatépítő tréningeket is.

Ha Ön is balatoni rendezvényhelyszínek után kutat, a Rendezvényhelyszínek.hu oldal megkönnyíti a keresést. Weboldalunkon találhat szállodát, rendezvénytermet, éttermet is, ahol bármilyen célú rendezvény lebonyolítása lehetséges.

A Tihanyi félszigeten elhelyezkedő Club Tihany Konferenciaközpont évek óta kiemelkedő szereplője a magyarországi, azon belül is a balatoni konferenciaturizmusnak. A hatalmas komplexum akár 1500 fős esemény megrendezésére is alkalmas, mind kül-, mind beltéren egyaránt. A Club Tihany Szálloda wellness szigettel, számtalan sportprogrammal és szabadtéri lehetőséggel is kecsegtet.

A déli part „fővárosa”, Siófok exkluzív balatoni rendezvényhelyszínekkel büszkélkedhet. A Hotel Yacht Wellness & Business 250 fős, a tóra néző konferenciaterme rugalmasan alakítható igény szerint. A 70 szobás szálloda wellness részleggel, sajt-, bor- és pálinkakóstolással, indoor csapatépítő játékokkal várja vállalati vendégeit.

Amennyiben az északi parton szeretne nagylétszámú eseményt rendezni, a Balaton Szabadidő és Konferencia Központ Balatonfüreden akár 1200 fő befogadására is alkalmas. A 4+1 terem akár több különböző rendezvény párhuzamos megrendezésére is használható. Az északi part egy másik varázslatos városa Balatonalmádi, ahol a Hunguest Hotel Bál Resort egész évben kényeztető pihenési lehetőségekkel és kimagasló szolgáltatásokkal járul hozzá az eredményes rendezvényhez. A konferenciacentrumban adott a technikai háttér a kis- és nagylétszámú ülések, tréningek és más események lebonyolításához.

A Balaton sokszínűsége megannyi lehetőséget rejt magában mind nyaralás, mind céges látogatás esetén. A balatoni rendezvényhelyszínek egyedülállók, legtöbbször mesés panorámával és magas minőségű szolgáltatásokkal biztosítják rendezvénye sikerét.

Kérdésed van? SEGÍTÜNK!

Űrlapunk kitöltése után 24 órán belül felkeresünk!