Szerver bérlés dedikált brand szerverekenSzerverre lenne szüksége, de nem akar beruházni egy sajátra?

A nagy összegű kiadás helyett válassza a Rackforest szerver bérlés szolgáltatását kedvező áron. A Rackforest azért jött létre, hogy Magyarországon is elérhetővé tegye a megbízható, stabil és professzionális szerver bérlést, üzemeltetést és hosztingot. Budapesten, a X., VIII. és XIII. kerületben található szervertermeinkben a legmodernebb eszközöket és infrastruktúrát alkalmazzuk.

A havi bérleti díj tartalmazza a gépterem díját, a hűtést, energiaellátást, felügyeletet, blade szerver használati díjat és a hibaelhárítási szolgáltatást. Minden szerver bérlés mellé a szerver hoszting ajándékba jár.

A szervert a megrendelést követően akár már egy órán belül, de munkanapon legkésőbb 24 órán belül rendelkezésére bocsátjuk.

Rackforest szerver bélrés

A Rackforest rugalmasan és gyorsan kezeli a felmerülő igényeket.

Az összeállított szerverkonfigurációt bármikor módosíthatja. A bérelt szerver meghibásodása esetén azonnal másikat biztosítunk, illetve cserealkatrészről is gondoskodunk, szükség esetén azonnal. Ha szeretné, ránk bízhatja a szerverüzemeltetést is. A Rackforest weboldalán előre összeállított szerverkonfigurációkból választhat, amelyeket bővíthet is, vagy teljesen egyedi paraméterekért keressen minket!

Kérdésed van? SEGÍTÜNK!

Űrlapunk kitöltése után 24 órán belül felkeresünk!