A bojler fontossága a mindenapunkbanMinden összkomfortos háztartásban használunk valamilyen vízmelegítő készüléket.

Lehet villany, gáz vagy hőszivattyús vízmelegítő készülék. A netkazan.hu oldalon számos készülékek közül választhatunk. A Hajdu bojler a legismertebb márka hazánkban. A netkazan.hu huszonkilenc Hajdu bojlert kínál megvételre. Különböző méretű, fajtájú és teljesítményű bojler közül választhatunk. Ha valamivel kapcsolatban bizonytalanok vagyunk, az ügyfélszolgálaton szakember válaszol a kérdéseinkre.

A Hajdu bojlerek legismertebb modellje a zártrendszerű függőleges fali kivitelű bojler.

A legkisebb harminc literes tartályú, a legnagyobb kétszáz literes tűzzománcozott acéllemez tartállyal és magnéziumos aktív anóddal.

Hajdi bojlerek

Hajdu bojlerek között van kis bojler is öt illetve tíz literes kézmosásra illetve mosogatásra alkalmas elektromos vízmelegítő.
Nem csak elektromos bojlereket gyárt a Hajdu, hanem gáz üzemű bojlereket is.

A gáz Hajdu bojlerek között is van kettő fajta: kéményes és kémény nélküli. Nyolcvan és a százötven literes készülékek közül választhatunk.
A bojler nagyságát a háztartásban lakók száma döntheti el.

Fali kémény nélküli gázbojler gázüzemű tárolós vízmelegítő őrlángja van, piezo elektromos gyújtással készíti a meleg vizet. Hajdu bojlerek új generációs villanybojler-e a rétegfűtéses villanybojler. A bojler két részre osztja a tartárt és elvannak egymástól szigetelve.
A felső részen tartja a beállított meleg víz fokát, az alsó részben alacsonyabb h őfokú víz van. Így kevesebbszer kapcsol be a bojler és kevesebb áramot fogyaszt.

Válasszon a netkazan.hu Hajdu bojlerek kedvező kínálatai közül.

Kérdésed van? SEGÍTÜNK!

Űrlapunk kitöltése után 24 órán belül felkeresünk!