Vásároljon gyógyászati eszközöket sorban állás nélkül!!Szüksége lenne valamire a gyógyszertárból? Esetleg valamilyen gyógyászati segédeszközt keres? Szerencsére ma már nem kell sorban állnia, a GyógyLine online patikája rendelkezésére áll az ország bármely pontjáról.

A GyógyLine webáruház mögött a több mint 10 éve működő budapesti Gyógyhír Patika áll, így biztosíthatjuk Önt, hogy oldalunk valós vállalkozást és termékeket takar. Kínálatunkban vény nélkül kapható gyógyszerek, gyógyhatású készítmények, homeopátiás szerek és gyógyászati segédeszközök is megtalálhatók. Így, ha Ön műtét vagy más kezelés után lábadozik, beteg, nem tud elmenni a gyógyszertárba, vagy egyszerűen csak kényelmesen és biztonságosan szeretne vásárolni, online patikánkra mindig számíthat.

Ellenőrizze és töltse fel otthoni egészségügyi dobozát a hiányzó eszközökkel! Ami mindig jó, ha van otthon:
- Kötszer, ragtapasz, gézlap az esetleges kisebb sérülésekre
- Fertőtlenítő oldat vagy sebkezelő szer
- Lázmérő
- Vérnyomásmérő
- Fájdalomcsillapító, lázcsillapító
- Torokfájás elleni készítmény, orrspray a megfázásra
- Savlekötő és puffadás elleni készítmény
- Kullancseltávolító eszköz
- Rovarcsípés okozta tüneteket enyhítő kenőcs
- Egyéb, az egyéni betegségeknek, állapotoknak megfelelő gyógyszerek, eszközök

A GyógyLine online gyógyszertárból speciális gyógyászati segédeszközöket is rendelhet.

Járást segítő, a lábak és a gerinc egészségét védő alkalmatosságoktól kezdve a füldugókig mindent megtalál nálunk. Kínálatunkban a dohányzásról való leszokásban, optimális testsúly elérésében és méregtelenítésben segítséget nyújtó termékek is szerepelnek. Az alternatív orvoslás eszközeiből is forgalmazunk, például gyógyteákat, vitaminokat, különféle növényi alapú készítményeket.

Hatóság által rendszeresen ellenőrzött internetes gyógyszertárunkban folyamatosan megújuló akciókkal és kiemelt ajánlatokkal várjuk vásárlóinkat, illetve törzsvásárlóink további előnyöket is élvezhetnek.

Böngésszen bátran honlapunkon, reméljük, tudunk segíteni! Minden kedves vásárlónknak és érdeklődőnknek mielőbbi gyógyulást kívánunk!

Kérdésed van? SEGÍTÜNK!

Űrlapunk kitöltése után 24 órán belül felkeresünk!
De akár azonnal is beszélhetsz szakembereinkkel a +36 20 435 0108-as telefonszámon.
Vagy online Skype: Niquistcorp