Valósítsd meg álmaid nyaralását az Invia segítségévelSzeretnél kedvező áron nyaralni? Nem tudod pontosan hova mennél? Az Invia weboldalán a legjobb irodák last minute utazás ajánlatait találod.
A spóroláson túl az ilyen nyaralásoknál pozitívum lehet a spontaneitás, azaz, hogy nem tudjuk pontosan előre, mikor és hova megyünk.

Természetesen van egy elképzelésünk, de könnyen előfordulhat, hogy egy vonzóbb ajánlat miatt végül teljesen más úticél mellett döntünk.

Invia logó

Az Invia csak megbízható, megfelelően biztosított és ellenőrzött utazási irodák last minute utazásait kínálja.

Az utasok visszajelzései alapján az irodák által ajánlott szállásokat is ellenőrizheted a legnagyobb magyar nyelvű hoteladatbázisban, hogy biztosan az igényeidnek leginkább megfelelő szálláshelyet tudd választani.

Rendszerünkkel könnyen összehasonlíthatóak az ajánlatok, de kérheted utazási szakértőinket , hogy az általad megadott paraméterek alapján keressék meg a legjobb last minute utazást. Nálunk egyhelyen találsz meg mindent, nem kell weboldalak és katalógusok tömkelegét végignézned.

Az utazásokat a nap 24 órájában, a hét bármely napján lefoglalhatod. A legnépszerűbb úticélok Tunézia, Egyiptom, Horvátország, Olaszország és Spanyolország, de ha messzebbre vágysz, akár az Egyesült Államokba is repülhetsz.

Nézegesd az Invia.hu-t, meríts ihletet, olvasd az Invia blogot, és valósítsd meg álmaid utazását kedvező árakkal és feltételekkel!

Kérdésed van? SEGÍTÜNK!

Űrlapunk kitöltése után 24 órán belül felkeresünk!
De akár azonnal is beszélhetsz szakembereinkkel a +36 20 435 0108-as telefonszámon.
Vagy online Skype: Niquistcorp