Sejtmegújító hideg szauna Budapesten!Hallott már a hideg szaunáról? Ha még nem, akkor itt az ideje! A krioterápia segítségével saját bőrén tapasztalhatja meg, hogy milyen a -150-170 °C-os hidegben lenni úgy, hogy ezzel a testének is jót tesz. Elsőre hihetetlennek hangzik, pedig ez már a valóság!

A krioszaunában 1-3 perces kezeléseken vehet részt. A szaunából kilépve azonnal érezhető az egész testet átjáró bizsergető érzés, ahogy a vérkeringés felgyorsul és hatványozódnak az energiák. Különösen hatékony a hidegterápia olyan betegeknél, akik jelentős fájdalommal járó gyulladásos mozgásszervi- vagy gerincbetegségben szenvednek.A krioterápia előnye, hogy egyszerre több gyulladt ízület, izom, illetve ér is kezelhető. A terápia során fájdalomcsillapító és gyulladáscsökkentő hormonok szabadulnak fel, amit többórás fájdalommentes időszak követ. A kezelés tehát felgyorsítja a sport- vagy más ízületi és izom sérülések regenerációját, műtét utáni rehabilitációban is segít.

Az extrém hidegben való tartózkodás befolyásolja a sejtszintű anyagcserét. A krioszauna így beindítja a test öngyógyító folyamatait. Alkalmazható bőrbetegségek esetén is, illetve szépségápolásra, fiatalításra. Feszesíti a bőrt, felveszi a harcot a narancsbőr ellen. Egyes depressziós tünetek kezelésére is használható, de hatásos lehet alvászavarok és stressz esetén egyaránt.Endorfint termel, ami biztosítja a jó közérzetet.

A krioszauna akár a fogyásban is segít! Mivel egyetlen kezelés alatt a test kb. 500 kalóriát égethet el, ez nagyfokú energiaveszteség. Megfelelő étrendet és egy kis mozgást kiegészítve csodás eredmény érhető el a krioterápia közreműködésével.

A Krio Budapestnél bejelentkezhet hősokk terápiára is. Ilyenkor egy perc „felfűtés” után jön a háromperces hideg terápia. Ennek hatására a szervezetünk két napon át termelia sejtszinten megújító hősokk-fehérjéket. A hősokk terápia javítja az anyagcserét, évtizedes lerakódásoktól szabadít meg, méregtelenít, regenerál és erősíti az immunrendszert.

Próbálja ki Ön is a hidegszaunát és tapasztalja meg elsőkézből a fantasztikus hatásokat!

Kérdésed van? SEGÍTÜNK!

Űrlapunk kitöltése után 24 órán belül felkeresünk!