Profi eszközök a bolti lopások ellen!Amennyiben Ön rendelkezik valamilyen kereskedelmi egységgel, bizonyára pontosan tisztában van a lopásgátló eszközök fontosságával. Ez sajnos napjainkban méginkább aktuális, amikor a koronavírus okozta nehéz gazdasági helyzet és magas munkanélküliség sajnos a lopási statisztikákon is meglátszik. Bár könnyen gondolhatjuk, hogy lopásgátló eszközökre inkább csak a kisebb méretű termékeket kínáló üzleteknek van szüksége, például gyógyszertárak, ruhaboltok, drogériák vagy élelmiszerboltok, azonban még egy bútorboltól is könnyedén tulajdonítanak el dolgokat, ha az nem rendelkezik megfelelő védelemmel.

A Bar-Graph Kft elektronikus áruvédelmi eszközei mind garantáltan kifogástalan minőséget képviselnek, ezt azért is állíthatjuk magabiztosan, mivel minden általunk forgalmazott terméket teszteknek vetünk alá. Elektronikus áruvédelmi eszközeink működési elv szerint három alapvető csoportba sorolhatóak. A 8.2Mhz-en működő rádiófrekvenciás rendszerek legfőbb vonzereje a kedvező árfekvés.

Bár annak ellenére, hogy nem számítanak a legolcsóbbnak, az akusztomagnetikus lopásgátló eszközök számítanak manapság a legelterjedtebbnek és legszélesebb körben ismertnek. Az 58 kHz frekvencián működő antennák számos formában alakíthatóak ki, és sok egyéb funkció beintegrálása is lehetséges, tehát igen rugalmas rendszerekről beszélünk.

AM etikett leszedő Napjainkban elterjedt a bolti lopások egy újabb fajtája, amikor alufóliával bélelt táskában viszik ki az árut, mivel az alumínium képes árnyékolni számos lopásgátló eszközt. Ezen módszer ellen ideális választást jelentenek az elektromágneses lopásgátló eszközök, mivel ezeket sokkal kisebb eséllyel lehet leárnyékolni. Az elektromágneses rendszerek további jelentős előnye a rendkívül vékony, szinte láthatatlan címke is.

A magas színvonalú, változatos formájú áruvédelmi kapukhoz természetesen kínálunk etiketteket, címkéket, deaktivátorokat és kézi detektorokat is. A címkék és az etikettek közötti legnagyobb különbség, hogy az etikettek többször is felhasználhatóak.

Biztonságtechnikai és áruvédelmi eszközök forgalmazása mellett foglalkozunk szervizzel, technical supporttal és szakoktatással is. Keresse munkatársainkat bizalommal, ha bármilyen kérdése merül fel!

Kérdésed van? SEGÍTÜNK!

Űrlapunk kitöltése után 24 órán belül felkeresünk!