Kazán webáruházat keres?Gáz- és vegyes tüzelésű kazánok, kályhák óriási választékával várja Önt is a Netkazan.hu kazán webáruház. Nálunk szinte nincs olyan, hogy nincs!

A hagyományos megoldásoktól a modern hybridig és napelemesig mindent megtalál. Ma is az egyik legelterjedtebb típus a vegyestüzelésű kazán. A bele adagolható tüzelőanyagok palettája igen széles: szén, fahasáb, szalma, stb. Oldalunkon rengeteg típusú és márkájú vegyestüzelésű kazánt találhat, pl. öntvény, lemez, ventilátoros, bálaégető vagy meleg levegős kazánt. A másik legnépszerűbb fajta a gázkazán, melyet rengeteg háztartásban használnak.

kazán webáruház

A kazán webáruház kínálatában megtalálhatja a kondenzációs, a turbó és a kéményes változatokat is.

A típusok között a legnagyobb eltérés abból adódik, hogy mekkora hatásfokon működtethetők. A legmagasabb a kondenzációs gázkazánoké, míg a kéményes típusé a legkisebb. Ha más alternatívát keres, az egyik legjobb a pellet kazán, mely magas hatásfokkal rendelkezik.

Kazán webáruházunkban megtalálhatóak önállóan, kombinált pellet és fatüzelésű, valamint kombinált pellet és széntüzelésű változatokban is. A fűtőkészülékek általában igen nehezek, és a szállításuk sem egyszerű. Mi átvállaljuk az ezzel kapcsolatos kényelmetlenséget, költséget, és ingyen házhozszállítjuk a választott terméket.

Kérdésed van? SEGÍTÜNK!

Űrlapunk kitöltése után 24 órán belül felkeresünk!
De akár azonnal is beszélhetsz szakembereinkkel a +36 20 435 0108-as telefonszámon.
Vagy online Skype: Niquistcorp