Magas hozamú befektetés a Four Generations Property segítségévelEgyre többen vágnak bele valamilyen befektetésbe, mellyel egy hosszútávú passzív jövedelmet szeretnének. A befektetéseket alapvetően két csoportra oszthatjuk: pénzügyi- és reálbefektetésre. Előbbi esetén pénzeszközbe (pl. részvény, kötvény) fektetjük a pénzünket, míg utóbbi esetén egy értékálló tárgyba, legtöbbször ingatlanba.

Az ingatlan befektetés során nem szabad összekevernünk az otthont és az ingatlant.


A saját otthonunk nem tekinthető megtakarításnak, hiszen azt saját elvárásaink szerint választjuk ki. Amikor hozamot várunk egy ingatlantól, akkor befektetési szempontok alapján kell dönteni. A bevétel származhat az ingatlan bérbeadásából vagy maga az épület értékének növekedéséből.

Befektetési célú ingatlan vásárlásakor jogosan merül fel a kérdés, hogy ki fogja azt menedzselni, ki végzi el a szükséges munkát a hozam realizálásához. Ez különösen akkor nagy dilemma, ha nem csupán egyetlen ingatlan, hanem egy több ingatlanból álló portfolió felépítése a cél.

Erre specializálódott a Four Generations Property szakértő csapata. Közel 10 éve dolgozunk a hazai és nemzetközi ingatlanpiacon. Cégünk leveszi az Ön válláról az ingatlankezeléssel kapcsolatos feladatokat, bonyolítja a felek közti kommunikációt. Mi intézzük a karbantartással, kiadással és a pénzügyi teljesítésekkel kapcsolatos ügyeket.

A Four Generations Property biztonságos, magas hozamú konstrukciót kínál, mellyel akár a 80%-os likviditást is garantálni tudja. Metódusunkkal a tőzsdei befektetésekre jellemző extra hozamra tehet szert, azonban jóval kevesebb kockázattal. Befektetése mögött valódi tárgyi fedezet van, amely azonnal az ügyfelünk tulajdonába kerül. A befektetéshez szükséges tőkének a 20%-át szükséges csak egyösszegben kifizetni, ezután már csak a havi fix részletek vannak hátra, a fennmaradó 80% pedig likvid marad.

A befektetés folyamatai a következők: tájékoztatás, igényfelmérés, tanácsadás, kiválasztás, szerződéskötés. Forduljon a Four Generations Property-hez bizalommal és tervezzen biztonságosan, hosszú távra!

Kérdésed van? SEGÍTÜNK!

Űrlapunk kitöltése után 24 órán belül felkeresünk!