Letisztult, finom elegancia otthonodbanAmennyiben új otthonod berendezése előtt állsz, vagy lecserélnéd régi bútoraid, és fontos számodra az időtállóság, mindenképpen figyelmedbe ajánljuk a minimalista stílust. A minimalista stílus bár manapság trendinek számít, mivel kortalan, nem igazodik az aktuális divatirányzatokhoz, ezért igazán sohasem lesz ódivatú. Ezt a stílust gyakran övezi félreértés, ugyanis vannak, akik szerint ridegséget sugall. Ez azonban távolabb nem is állhatna a valóságtól. A minimalista stílus mindig funkcionalitásra és egyszerűségre törekszik, miközben minden esetben harmonikus és elegáns marad.

A modern minimalista stílus a hatvanas, hetvenes évek Amerikájából indult ki, és lakberendezési stílus mellett megjelent egyebek mellett az építészetben, szobrászatban, filmkészítésben és festészetben is.

A minimalista bútorok mellőznek minden felesleges díszítést, túlzást és cifrázást, mivel a „kevesebb néha több” elve szerint készülnek. A modern minimál berendezési tárgyak vonalvezetése leggyakrabban egyenes vagy finoman kerekített, és általában egyszínűek. Ha több szín is jelen van, azok mindig harmonizálnak egymással.

A minimalista stílus nagyon könnyen a kedvenceddé válhat, ha olyan stílust keresel, ami a maszkulin és feminin energiákat egyesíti. Emellett ideális választást jelent akkor is, ha szeretnéd, hogy kissé szűkös otthonod optikailag nagyobbnak tűnjön. A minimalista stílus további előnye, hogy az így berendezett lakások könnyen átrendezhetőek.

Ha minimalista berendezési tárgyakat szereznél be kiváló minőségben és remek árakon, a Dodo Home bútor webáruház tökéletes partnered lesz ebben, essen választásod akár finom eleganciát sugárzó dohányzóasztalokra, polcokra, ágyakra vagy székekre. Az olyan menő kiegészítőkért sem kell máshová menned, mint a minimalista faliórák, tálak, vázák vagy lámpák. A minimalista stílusba remekül illeszkedik az újrahasznosított alapanyagok használata; ezek megvásárlásával nem csak otthonod teszed stílusosabbá, de a környezetért is teszel egyúttal.

Kérdésed van? SEGÍTÜNK!

Űrlapunk kitöltése után 24 órán belül felkeresünk!