Kövesd a 2020-as férfi- női divatotA férfidivat épp olyan változatos és megújuló, mint a női, ugyanakkor mindig felfedezhetünk átfedéseket a két nem aktuális trendjei között.Tipikusan ilyen a bőr és a farmer anyag hangsúlyos használata – akár tetőtől talpig –, vagy a minták halmozása. Lássuk, mire számítsanak 2020 tavaszán azok a pasik, akik követik a divatot.

A hűvösebb tavaszi napokon idén a legtrendibbek a hangsúlyos gallérú holmik lesznek – akár pulóverek, akár kardigánok éskabátok. Pulóverek közül különösen a vastag vagy vékony kötött anyagú, garbónyakúak kölcsönözik majd az igényes megjelenést. Nagy divatja lesz a klasszikus kardigánnak és a nagy (akár prémes) gallérral ellátott kabátoknak is.

Nadrágok terén nincsenek nagy változások, továbbra is a farmer, ami mindent visz. Főleg, hogy már egyre elfogadottabb az elegánsabb öltözködésben is – például egy inggel és zakóval kombinálva. A vászonnadrágok is nagy népszerűségnek örvendenek, így ebben a szezonban is bővül a szín- és fazonválaszték belőlük. Újdonságot egyedül a bőrnadrágok megjelenése jelent a kifutókon. Az egyenes vonalú, fekete bőrnadrágok ugyanis több divatház bemutatóján is feltűntek.

Színek tekintetében a kék, sötét narancssárga, téglavörös, karamell, grafit lesznek a befutók. Mintákból a csíkos nemcsak a nőknél hódít, hanem a férfiaknál is, ám a női keresztben csíkos helyett náluk a hosszanti lesz a divat. Ami kissé talán meglepő lehet, hogy több nagy márka is előrukkolt leopárdmintás férfi ruhadarabokkal, így a bevállalós pasik hordhatnak akár vadmacska mintás pulóvert vagy kabátot is.

Ami a tavaszi-nyári felsőrészeket illeti, a pólókon kívül a férfi tank topok is megjelentek. Ezek tulajdonképpen atlétához hasonló ruhadarabok, de nem fehérneműk. Kánikulában tökéletes választás – persze csak a megfelelő helyre, például nyaralásra vagy szabadidős tevékenységre.

Követed a legújabb férfidivatot?


Vagy inkább a kényelemre és praktikumra törekszel? Mindenképp látogass el a WeStyle márkás outlet webáruházba, ahol világmárkák kollekciói várnak.

Kérdésed van? SEGÍTÜNK!

Űrlapunk kitöltése után 24 órán belül felkeresünk!
De akár azonnal is beszélhetsz szakembereinkkel a +36 20 435 0108-as telefonszámon.
Vagy online Skype: Niquistcorp