Adójogra szakosodott ügyvédet keres?Adójogi tanácsra van szüksége? Netán vizsgálat indult Ön vagy cége ellen?

Ne késlekedjen, forduljon adószakértő ügyvédhez!

Az adózás olyan témakör, amely magánszemélyként és vállalkozásként sem könnyen értelmezhető. Az adójog rendkívül összetett, ráadásul a jogszabályok folyamatosan változnak, így mindenképp szakembert érdemes megbízni a naprakész, releváns információk kiszűrésére és értelmezésére.

Büntetőjogász

Irodánkat magánszemélyek legtöbbször vagyonosodási vizsgálat során ellátandó jogi képviselet miatt keresik fel. Vagyonosodási vizsgálat esetén a Nemzeti Adó- és Vámhivatal azt ellenőrzi, hogy az adott magánszemély elévülési időszakon belül (5+1 év) elért jövedelme arányos-e a kiadásaival. Az adóhatóság tehát vagyonmérleget készít arról, hogy az adózó adott időszakban bevallott, adózott jövedelme fedezte-e a teljesített kiadásait.

Ki számíthat vagyonosodási vizsgálatra? Elsősorban olyan magánszemélyek, akik a működésükre, adózói kapcsolataikra tekintettel jelentős kockázatot hordozó cégek tagjai. Erre utal például, ha vállalkozási számlájukról jelentős készpénzt vesznek fel, ám annak vállalkozási célú felhasználását nem tudják igazolni.

Vállalati ügyfeleink ezzel szemben gyakran keresnek fel minket ÁFA ellenőrzések, könyvvizsgálatok miatti jogi képviselet céljával. Ha az adóhatóság az Ön cégének ÁFA ellenőrzése során jogosulatlan visszaigénylést vagy adóhiányt állapított meg, forduljon adószakértő ügyvédi irodánkhoz a jogorvoslati lehetőségek mielőbbi tisztázásában! Nagy szaktudású kollégánkon keresztül képviseljük ügyfeleinket a NAV előtti eljárásokban és bírósági felülvizsgálatokban.

Irodánk elsősorban adójogra specializálódott, ugyanakkor más szakterületekben is otthon vagyunk.Kereshet minket ingatlanjogi, munkajogi, társasági jogi és büntetőjogi kérdésekkel is. Jogászaink naprakész tudása és sokéves szakmai tapasztalata garantálja a hatékony jogi képviseletet peres és nem peres eljárásokban egyaránt.

Forduljon adójogász kollégáinkhoz bizalommal – akár tanácsra, akár jogi képviseletre van szüksége!

Kérdésed van? SEGÍTÜNK!

Űrlapunk kitöltése után 24 órán belül felkeresünk!