A Balatonon nem csak nyáron van élet!A Balatonon nem csak nyáron van „élet”, bár kétségtelen, a főszezonban éri el a csúcsát a pezsgés.

A tó vidéke azonban rengeteg, évszaktól független helyet és programot is kínál, amit érdemes megnézni.

Egyre több ingyenesen látogatható szabadtéri programot szerveznek a Balaton környéki településeken, gyakran valamilyen gasztronómiai téma köré építve. Ilyenkor koncertek, színpadi előadások, kirakodó vásárok, hagyományos vagy különleges ételek, minőségi helyi borok várják a látogatókat.

Folyamatosan fejlesztik és bővítik a Balaton környéki kerékpárutakat, a kerékpáros turizmus ezáltal sokkal jelentősebb, mint akár csak néhány évvel ezelőtt. Az aktív pihenés hívei számára a túrázási lehetőségek is adottak. Érdemes ellátogatni a közeli várakhoz, várromokhoz, de a balatoni kilátókat sem szabad kihagyni, hiszen a tó minden évszakban lélegzetelállító panorámával kecsegtet.

A Balaton déli partjának egyik ékköve Zamárdi, Siófok szomszédságában található.


Zamárdi kedvez a családoknak, sportos üdülésre vágyóknak és a relaxálás szerelmeseinek is. Adott a lehetőség a kényeztető wellness pihenésre, kerékpáros- vagy gyalogtúrázásra, gasztronómiai élményekre, de megtalálható Zamárdiban kalandpark, gokart pálya és paintball pálya is. A városban a nyár kétségtelenül a fesztiválokról és a strandolásról szól,a többi évszakban leginkább a nyugalom és a csodás környezet a fő vonzerő, melyet egyre többen fedeznek fel.

Zamárdi gasztronómiai szempontból is sokszínű, jobbnál jobb éttermek, bárok és pizzériák is működnek itt. Érdemes azonban figyelni, mert nem minden hely tart nyitva a kánikulaévszakon kívül. Van azonban jó néhány olyan gasztro-pont, amire bármikor számíthat.

A Pizza Zamárdi egész évben nyitva van, így a nyári szezonon kívül is rendelhet ízletes kemencés pizzáinkból! Az eredeti olasz ízek mellett a hazai ízlésvilágnak megfelelő feltét variációk is szerepelnek étlapunkon. Pizzáinkhoz friss és minőségi alapanyagokat használunk és igazi fatüzelésű kemencében sütjük őket ropogósra. Kérje pizzáját normál vagy vékony tésztával!

Kérdésed van? SEGÍTÜNK!

Űrlapunk kitöltése után 24 órán belül felkeresünk!
De akár azonnal is beszélhetsz szakembereinkkel a +36 20 435 0108-as telefonszámon.
Vagy online Skype: Niquistcorp